Hij Liet Een 6-Jarig Meisje Op Het Podium Tijdens Zijn Optreden, Maar Wat Ze Vervolgens Deed? WAUW!

0
1316

Wat zou jij doen als je met je favoriete zanger(es) op het podium mocht staan? Ik zou enorm zenuwachtig worden, niet wetende wat ik moet doen, maar daar lijkt het volgende meisje geen enkel probleem mee te hebben.

Deze kleine meid werd op het podium gevraagd door haar idool Luke Bryan. Ze is slechts 6 jaar oud, maar weet het publiek als geen ander in te pakken!

Deze dame is niet bang voor het publiek. En waarom zou ze, ze staat immers wel naast haar grootste idool en gaat helemaal los!

optreden

Haar favoriete zanger, Luke Bryan, begon zijn muzikale carrière in het jaar 2000 met het schrijven van liedjes voor verschillende artiesten, waaronder Billy Currington en Travis Tritt. Zeven jaar later tekende hij een platencontract bij Capitol Records Nashville. Daarnaast was Bryan mede producer van al zijn vier albums en zijn compilatie album samen met Jeff Stevens. Tijdens de Academy of Country Music Awards kreeg hij de prijs voor Entertainer of the Year.

Entertainen kan hij zeker, en het meisje in deze video kan er ook wat van! Bekijk hieronder hun optreden en wees niet bang om deze video te delen met vrienden op Facebook als je hier net zo van hebt genoten als wij!

DELEN