Hij Knipt De Bovenkant Van Een Ballon Af, Maar Kijk Wat Hij Vervolgens Doet. Ik Ga Dit Gelijk Proberen!

0
1315

Wie zegt dat we te oud zijn om met speelgoed te kunnen spelen?! Nadat ik deze video heb bekeken ben ik van plan om dit soort items te maken voor mijn huis, mijn kinderen, mijn auto en mijn kantoor. Daarnaast kan je dit natuurlijk ook gebruiken als cadeautje voor bijna iedereen. Wat het zijn? Stressballen! Je kent ze vast wel, van dat kleine speelgoed dat geliefd is bij veel mensen. Het is bedoeld om in te knijpen en mee te spelen, waardoor de stress afneemt. Van baby’s tot aan ouderen, iedereen heeft er wat aan en die balletjes hebben nog een nuttige functie ook.

ballon

Zo kan men er de handspieren mee ontwikkelen, of juist de spanning (stress) in de handen verminderen. Op zijn populaire YouTube kanaal maakt Grant Thompson, ook wel bekend als “The King of Random,” de meest fascinerende dingen. Zo hebben we al eens laten zien hoe hij vloeibaar metaal in een emmer met zand goot om er vervolgens een vuurkorf van te maken.

Naast dat dit ‘stressbal project’ erg leuk is om te maken, heeft het nog meer voordelen en nuttige functies. Zo kunnen kinderen met zintuiglijke problemen veel baat hebben bij het spelen met zo’n balletje. Ook voor senioren die last hebben van artritis kan het een oplossing zijn.. om dan nog maar te zwijgen over mensen die even lekker in zo’n balletje willen knijpen om te ontstressen!

Het beste aan dit project is dat het betaalbaar en makkelijk zelf te doen is. Ga jij dit uitproberen? Laat het weten in de reacties op Facebook en deel dit artikel als je het leuk vond en meer dan dit soort projectjes wil zien.

DELEN