9 dingen die je moeder je nooit heeft verteld. Het wordt tijd dat je er achter komt!

0
861

Moeders zijn absoluut de belangrijkste persoon in het leven van ieder kind. Het maakt niet uit of ze twee maanden oud zijn of twintig jaar. Het is onze moeder waar we naar toe gaan wanneer we een probleem hebben, willen huilen of alleen maar praten.

Zij is iemand die ons begrijpt, ons moed geeft en advies geeft over manieren om uit moeilijke situaties te geraken. Haar rol eindigt nooit, en zelfs als we volwassenen zijn, is ze nog steeds betrokken bij ons leven. Moeders bellen om te vragen of alles in orde is en raakt ongerust als ze horen dat er iets niet goed gaat. Hier zijn 9 belangrijke dingen die je moeder jou waarschijnlijk nooit heeft verteld!

Ze huilde vele malen door jou.

1

Ze wilde dat laatste stukje taart eten.

22

Ze was bang. Altijd.

Ze weet dat ze niet perfect is.

5

Ze keek naar je als je sliep.

6

Ze droeg je meer dan 9 maanden.

77
Ze was kapot elke keer als je huilde.

crying-baby-mother-rex

Jij was altijd de belangrijkste persoon voor haar!

baby-165067_960_720

Ze zou het allemaal weer opnieuw doen!

e357eedf8cccf803dc00c632e78daa43


Vergeet niet om je moeder te vertellen hoeveel je van haar houdt! 

 

DELEN