Ze stopte na een zware hartaanval met het drinken van Coca-Cola. Wat er daarna met haar lichaam gebeurde is ongelooflijk!

0
1252

De 29-jarige Kira Walker uit Chatham-Kent was verslaafd aan het drinken van Coco-Cola. Ze dronk tot wel twee liter per dag, waardoor haar lichaam meer dan 2000 calorieën binnen kreeg! Ze besloot met deze drank te stoppen na een zware hartaanval, die in juli van 2014 had plaatsgevonden.

Het begin was niet makkelijk. Het meisje kon niet omgaan met het ontbreken van cafeine in haar lichaam. Ze werd gemotiveerd door het kolossale gewichtsverlies. Ze verloor in een jaar bijna 120 kg! Ze spaarde ook een hoop geld uit. Ze schat dat de jaarlijkse voorraad Coca-Cola haar maar liefst $4.000 kostte.

1

23

Ik wist dat ik dik was, maar ik kon niet stoppen met het drinken van Coca-Cola. Pas nadat ik was gestopt met deze drank realiseerde ik me hoeveel schade ik mijn lichaam aandeed. Het weglaten van koolzuurhoudende drank uit mijn dieet was een grote uitdaging. Ik wilde mijn leven veranderen en een beetje gewicht verliezen.

De resultaten gingen mijn stoutste verwachtingen te boven. Kira heeft problemen met overgewicht gehad sinds ze een kind was. Ze begon direct na de geboorte van een kind plotseling zwaarder te worden. Ze gebruikte fast food en Coca-Cola om haar postnatale depressie te behandelen. Het effect bleek desastreus te zijn! Niet alleen kreeg ze te maken met extra gewicht, maar ook met een zware hartaanval.

Godzijdank heeft ze zichzelf weer onder controle! We wensen haar veel succes toe!

4

56

DELEN