Doe voor het wassen van je haar een hoedje van aluminiumfolie op je hoofd… de beste kappers ter wereld gebruiken deze methode

0
1543

Mooi, gezond haar is een van de symbolen van vrouwelijkheid. Alle dames willen graag dat hun haar sterk, glanzend en elastisch is. Helaas zijn er een heleboel factoren die het verzwakken. Drogen, straighten en sterke cosmetica voor styling hebben een sterke invloed.

Haarstrengen worden droog en broos. Het ziet er niet fraai uit, en daarom moet je weten wat je moet doen om het sterker en beter te maken. De beste manier is de natuurlijke manier. Voedingsstoffen die in drogisterijen verkrijgbaar zijn, doen niet altijd wat ze beloven. Ze omhullen het haar zonder erin door te dringen.

woman-hair


Als je dit masker regelmatig gebruikt, zul je weldra een weelderige en gezonde bos haar hebben. Het masker is ook ideaal voor mensen die last hebben van milde roos. Vrouwen die de effectiviteit hebben getest bevestigen dit! Ze bemerkten een toename van de hydratering en een algehele verbetering van het uiterlijk van hun haar.

hair-woman


Ingrediënten:

sap van een citroen,
sinaasappel of grapefruit,
1 banaan, ongeveer 2 liter melk (voor lang haar).

Toepassing: op de volgende pagina. 

leomon-banana

Toepassing:

Knijp de citroen uit en meng dit met de banaan. Meng alles goed door elkaar en voeg de melk toe. Als je haar kort is, gebruik dan de helft van de ingrediënten. Breng het mengsel aan op je haar en hoofdhuid en masseer het zachtjes in.

milk


Neem de aluminiumfolie hoed en zet deze op je hoofd. Op deze manier zal je haar de voedingsstoffen beter opnemen.
Was je haar na 30 minuten met een milde shampoo.

hair

DELEN