De jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!

0
1534

Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn velerlei. Meestal is het om voor een groot publiek op te treden en met hun geweldige, vaak muzikale talent te pronken.

De 29-jarige Oekraiense, Aida Nikolajczuk, besloot ook deel te nemen aan de lokale editie van X-Factor. Ze ging het podium op en begon haar eigen versie van Poliny Gagariny’s lied “Kolysanka” te zingen.

De jury stopte haar mooie prestatie, en beschuldigde haar van playbacken. Ze vroegen Aide hetzelfde nummer zonder achtergrondmuziek te zingen. Het meisje ging akkoord en bracht haar lied net zoals ze een paar minuten eerder had gedaan. De verbazing van de jury was groot. Een van hen verklaarde nederig dat het gemakkelijker is om iemand te bekritiseren dan te complimenteren. Daar zit een kern van waarheid in. :). Het was geweldig.

We stopten jouw prestaties, omdat ik mijn eigen oren niet kon geloven. Het klonk als een kant en klaar commercieel product. Na het zien van de video is het moeilijk om het niet met deze stelling eens te zijn.

2

3

DELEN