Hij stapelde torens van koperen munten op zijn laptop. Als jij erachter komt waarom, zul je precies hetzelfde doen! Een heleboel mensen hebben dit probleem!

0
1303

Het internet trekt je aan. We kunnen ons tegenwoordig geen leven meer voorstellen zonder toegang tot het netwerk. ’s Avonds zit je te popelen om naar bed te gaan met je laptop op je schoot en naar je favoriete tv-serie te kijken of alleen maar om te kijken wat voor nieuws er in de wereld is gebeurd. Ondertussen bekijk je de profielen van je vrienden en een paar grappige video’s van katten.
Dat ontspannende moment wordt vaak onderbroken door de luidruchtige fan die aangaat zodra je laptop warm begint te worden. De behuizing van de laptop wordt heet en soms hebben we de indruk dat hij het punt staat te exploderen.


hot-laptop


De redenen voor die oververhitting kan variëren. Het kan zijn dat je de laptop op een zachte deken of bank neerzet, wat de luchtstroom in de bodem en zijkanten beperkt, of opgehoopt stof dat een gevaar voor het koelsysteem is. Om de hitte te verminderen, kun je een speciale standaard of koelmodule voor je laptop kopen. Maar als deze methode niet helpt, kun je een manier proberen die populair is onder internetgebruikers in Japan.

laptop


Deze man keek waar zijn laptop de meeste warmte uitstraalde. Hij ontdekte dat dit het gebied tussen het scherm en het toetsenbord was. Hij bedacht een slimme truc en deelde deze op Twitter.

Ga naar de volgende pagina om de truc van Akinori Suzuki te ontdekken!

hot-laptop2

Hij legde koperen munten van 10 yen op de plaats waar de meeste warmte vandaan kwam en verminderde daarmee de oververhitting van het apparaat.

hot-laptop1Keigo Nitadori pakte Akinori Suzuki’s idee op en deed een aanvraag voor een patent om in desktop computers te worden gebruikt.
hot-laptop4


Als je deze methode gaat uitproberen, denk er dan aan om munten te gebruiken die bijna volledig uit koper bestaan.

hot-laptop3

DELEN