Gay mannen raken voor het eerst een ‘doosje’ aan…

0
1061

Hoe voelt een ‘doosje’ eigenlijk? Deze homo’s komen er voor het eerst in hun leven achter. ‘Ik hoop dat ik geen vinger verlies.’

Na de lesbiennes was het dit keer de beurt aan de homo’s om voor de eerste keer oog in oog te staan met het andere geslacht. De reacties zijn hilarisch.

mannenraken

ONGEMAKKELIJK
Leuke jurk. Tja, wat zeg je anders tegen een onbekende vrouw die heeft aangeboden haar ‘doosje’ aan je te laten zien. Tamelijk zenuwachtig stappen de deelnemers het kamertje binnen. Het is ook niet niks hè, zo’n doosje.

LEEGGELOPEN BALLON
En dan is het moment suprême daar. Het voelt een beetje als een leeggelopen ballon, vindt een deelnemer. Maar daar zijn de meningen over verdeeld. Ik vind het eerder een kast waarvan de gordijnen uitpuilen. Al met al valt het dan uiteindelijk reuze mee.

Bekijk hieronder de beelden:

DELEN