4 mannen zingen ‘Hallelujah’, maar kijk wat er gebeurt als Celine Dion invalt… KIPPENVEL!

0
1452

De Canadian Tenors is een getalenteerde zanggroep, en in deze video laten ze een unieke versie van Leonard Cohen’s klassieker ‘Hallelujah’ horen. Deze vier jonge tenoren met charisma krijgen elk publiek aan hun voeten; Fraser Walters reisde over de hele wereld als voorzanger bij Canticleer. De stem van Victor Micallef klonk op internationale podia en radio. Remigio Pereira is naast zanger componist voor grote Hollywoodproducties en Jamie McKnight speelde in vele musicals.

Naast het feit dat dit één van de beste versies is van dit lied, wacht ons nog een verrassing. Na ongeveer een minuut of twee betreedt Celine Dion het podium. De zangers zijn grote fans van haar en ze is altijd al hun gemeenschappelijke rolmodel geweest. Als de heren zich omdraaien en zien wie er op het podium staat, kunnen we niet stoppen met glimlachen. Hun reacties zijn goud waard! Samen maken zij het nummer af, en het resultaat is zowel ontroerend als verbluffend.

Bekijk de mooie video hieronder en vergeet dit filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook als je ervan hebt genoten!

DELEN