Heeft je vriend een kleine ‘leuter’? Dan moet je deze ‘posities’ écht even proberen

0
1232

Het spreekwoord ‘klein is fijn’ komt in dit geval zeker tot z’n recht!

Ga bovenop je vriend liggen, maar laat hem niet direct in je komen. Duw je heupen zachtjes tegen zijn heupen en glij met je lichaam over zijn ‘leuter’. Zo wordt zijn leuter gestimuleerd, maar ook jouw ‘doosje’! Glijdt zijn leuter in je doosje? Prima! De opening van je doosje is het gevoeligste deel van je doosje, dus ook wanneer je vriend een kleine leuter heeft, voel je genoeg. Glijdt hij steeds weer uit je? Ook dat is geen probleem tijdens deze ‘positie’.

thumbnail

Ook al krijgen de meeste vrouwen geen ‘klaar koming’ van alleen een vrij partij, toch is het geweldig om een leuter diep in je te voelen. Is je lover niet gezegend met een uh, grote leuter? Ga dan naar de winkel en koop er één voor jezelf! Geef jezelf een ‘klaar koming’ en laat hem ondertussen toekijken. Geef hem daarna een ‘BJ’, zodat hij weet dat je stiekem toch nog heel gek bent op zijn geslachts deel.

‘Op z’n hondjes’ is geweldig voor mannen met een kleine leuter, want tijdens de vrij partij gaat hij zo diep als hij kan gaan.

DELEN