Deze Baby Viel In Het Water, Maar In Plaats Van Dat Hij Verdronk, Gebeurde Er Iets Ongelooflijks.

0
1405

Het kan in één oogopslag gebeuren: je kindje dat aan het verdrinken is. Je moet er niet aan denken, maar toch overkomt het niet alleen nalatige of onzorgvuldige ouders. Verdrinking bij je kindje is een serieuze zaak die kan leiden tot een gruwelijk einde. Geen ouder die aan dit scenario wil denken. In een waterrijk land als Nederland is het een must dat je kindje zich kan redden in water. Ieder jaar vallen er helaas vele peuters en kleuters in het water. Gelukkig is er een manier ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je baby weet wat hij moet doen om zijn of haar eigen leven te redden.

reddingszwemmen

Dit klinkt onwaarschijnlijk en je vraagt je misschien af hoe dit precies in zijn werk gaat, maar in Amerika wordt reddingszwemmen al een tijdje aan baby’s en peuters geleerd. Met overlevingszwemmen leert je kindje zich te redden in het water, naar de kant te komen en uit het water te komen. In deze video zie je een baby in het water vallen en zichzelf redden door op de rug te drijven en naar de kant te zwemmen.

Zoals we al eerder hebben vermeld wordt dit concept in Amerika al een tijdje toegepast. En niet voor niets, want survivalzwemmen is een unieke methode en gericht op het zelfredzaam maken van kleine kinderen die (onverhoopt) te water raken.

Bekijk de onderstaande video en laat weten wat je van deze uitvinding vindt. In Nederland wordt dit al door een aantal partijen aangeboden, maar landelijke bekendheid heeft het nog niet. Vergeet dit artikel niet te delen als je deze uitvinding zelf toe zou passen om ervoor te zorgen dat je kindje niet verdrinkt, want als ouder wil je absoluut niet aan dit scenario denken.

DELEN