Deze Tweeling Zussen Lijken Totaal Niet Op Elkaar! Toen Ik Ze Zag Stond Ik Er Versteld Van.

0
1500

Heb je weleens een tweeling niet uit elkaar kunnen houden? Bij deze tweelingzussen zal je daar absoluut geen moeite mee hebben. Lucy en Maria Aylmer hebben hier ook nooit last van gehad. Zij zijn een tweeling en lijken toch totaal niet op elkaar. De meiden hebben een andere huidskleur. Dit fenomeen komt zeer zelden voor.

baby-1

Totaal verschillend
Lucy en Maria zien er zo verschillend uit als het maar kan. Lucy heeft een blanke huid, rood haar en blauwe ogen, terwijl Maria een donkere huid, donkere krullen en bruine ogen heeft.

De zussen verschillen in alles van elkaar, Maria studeert rechten terwijl Lucy kunst en design studeert. Daarnaast is Maria heel erg sociaal en Lucy vaak verlegen. De reden van deze grote verschillen is dat zij een twee-eiige tweeling zijn. Daardoor hebben zij andere genen geërfd.

tiener-kleding

De half Jamaicaanse moeder draagt de genen voor een lichte en een donkere huidskleur, waardoor waarschijnlijk Lucy het gen voor een lichte huid heeft georven en Maria het gen voor de donkere huidskleur.

familiefoto

kinderspullen

familie-foto

Vond je dit leuk? Like onze pagina om niets te missen!
DELEN