Deze arme dame wilde gewoon een goede foto en negeerde alle waarschuwingen … Nu is ze er niet meer.

0
1259

Een 21-jarige vrouw die flip-flops droeg, stierf nadat ze in een ravijn gevallen was, gewoon omdat ze een selfie wilde met een mooi uitzicht op de oceaan. De vrouw werd geïdentificeerd als Lorena Barrera.

qq

Barrera was niet bekend in de streek en woonde in Sparks, Nevada. Ze was met vrienden toen ze 30 meter in de diepte stortte. De plek stond echter vol waarschuwingsborden. De politie bevestigde dat het inderdaad om een ongeluk ging en dat er geen kwaad opzet in het spel was. De twee vrienden van Barrera liepen terug naar de weg en hielden een auto tegen om de hulpdiensten te bellen.

De lokale bevolking zegt dat de kliffen zeer gevaarlijk zijn en dat er wel vaker ongelukken gebeuren op die plaats. “Het is er niet stabiel. Je moet goed uitkijken waar je stapt, zeker wanneer je gewoon een goed uitzicht wil hebben” vertelde Andres Juarez die in de buurt woont.

“Het gebeurt hier keer op keer, vooral jonge mensen. Die afrastering hier – er staat duidelijk vermeld om er niet over te kruipen. Heel wat mensen doen dit toch, met de gekende gevolgen.”

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

DELEN