Toen ze geboren werd, besloot haar moeder haar te verbergen omwille van haar vreemde uiterlijk. 5 jaar later gaan haar video’s en foto’s viraal op het internet.

0
1545

Adalia Rose is 10 jaar oud en ze houdt van dansen, zingen, spelen en zich verkleden. Dit lijkt het leven van een normaal meisje. Maar er is wel een belangrijk verschil: Adalia heeft een Facebookprofiel met meer dan 14 miljoen volgers. De reden? Haar zeldzame ziekte genaamd Progeria.

Kort na de geboorte kreeg haar moeder Natalia te horen dat haar dochter aan deze uiterst zeldzame genetische afwijking leed. Dit komt slechts bij 1 op 7 miljoen geboortes voor.

De dokters zeiden haar dat haar normale levensverwachting rond de 13 jaar zou schommelen (in enkele gevallen is dit 20). Het uiterlijk van Adalia was erg anders dan dat van andere kinderen. Haar hoofd was veel groter en ze had geen haar. Haar huid was verrimpeld en oud. Verder gaat deze ziekte nog gepaard met een heleboel gezondheidsproblemen die te wijten zijn aan het versnelde verouderingsproces.

Verwoest door het nieuws besloot de moeder haar dochter te verbergen voor de buitenwereld. Niettemin besloot ze enkele jaren nadien enkele foto’s en video’s van Adalia op het internet te posten. Vooral de video van de dansende Adalia ging helemaal viraal en dat zou hun leven voorgoed veranderen. Vanaf die dag plaatst ze regelmatig leuke filmpjes en foto’s van haar dochter op Facebook.

In deze video’s zien we haar geweldige persoonlijkheid. Wat ook opvalt is dat ze altijd lacht en optimistisch is. Het is vooral daardoor dat ze de harten van miljoenen mensen gestolen heeft.

Het doel van Natalia is nu mensen bewust maken over zeldzame ziektes en verdraagzaam te zijn. Er is immers zoveel wat we van deze kleine meid kunnen leren. Adalia is eigenlijk een heel gewoon meisje dat van het leven en haar familie houdt.

Bekijk haar in de onderstaande video en DEEL dit inspirerende bericht met je vrienden!

DELEN