Als de moeder uit bezorgdheid om haar zoon de brandweer opbelt, krijgt ze een antwoord waar ze geen rekening mee had gehouden.

0
1308

Christy Stone, een 49-jarige moeder uit Clinton Township, Michigan, was ten einde raad toen haar elektriciteit werd afgesloten. De familie kon de dure elektriciteitsrekening van omgerekend €1.000 niet meer betalen. Nochtans hadden ze wanhopig elektriciteit nodig, want haar 18-jarige zoon Troy Stone lijdt aan Duchenne musculaire dystrofie en is afhankelijk van een elektrische ventilator om “te ademen en in leven te blijven.”

De familie Stone werd overladen met medische rekeningen want hun andere zoon lijdt aan dezelfde ziekte. De elektriciteitsrekening overtrof hun budget ruim. Toen die dag de stroom werd uitgeschakeld, panikeerde de familie. Ze hadden slechts enkele uren om hun zoon naar het ziekenhuis te brengen voor het te laat zou zijn.

Christy legde uit: “De batterijen zijn maar goed voor enkele uren.” Ze moesten snel handelen maar toen gebeurde er iets opmerkelijk. Christy belde de hulpdiensten en een brandweerman genaamd Ryan McCuen beantwoordde de oproep. Hij hoorde haar situatie en wist dat hij moest helpen.

Hij deed iets totaal onverwacht.

“Toen ze me haar verhaal over de onbetaalde rekening vertelde en de situatie van haar gezin uitlegde, hoefde ik geen twee keer na te denken” vertelde McCuen. Hij betaalde de rekening onmiddellijk!

Dankzij het genereuze gebaar werd de elektriciteit al na 20 minuten terug aangezet.

DEEL dit ontzettend lieve gebaar met je vrienden!

DELEN