Tienerjongen gooit zich voor de auto van een dronken bestuurder om het leven van zijn vriendin te redden.

0
1221

In 2014 wandelden twee tieners uit Oregon langs de kant van de weg. De 15-jarige Kameron en de 17 jaar oude Ellie waren pas vrienden en hadden elkaar een maand eerder leren kennen op hun middelbare school. Uit het niets hoorden ze het geluid van gierende banden – een bestuurder kwam op hen ingereden en er was geen tijd om na te denken. Toen deed Kameron het ondenkbare.

redder

Ellie voelde hij Kameron haar uit de weg duwde. Seconden later zag ze hoe haar vriend door de lucht werd gekatapulteerd. Kameron tuimelde over de motorkap en belandde plat op zijn gezicht. Ellie zag dit allemaal in een flits gebeuren en besefte dat Kameron haar leven had gered.

Later bleek dat de bestuurder dronken was en hij werd later dan ook gearresteerd voor rijden onder invloed. Kameron werd overgebracht naar het ziekenhuis en had een gebroken schaambeen, gescheurde ligamenten en een gekneusde ruggenwervel.

Kameron werd ingehaald als een held, maar hij wijt zijn heldendaad aan het instinct om een vriend in nood te helpen.

“Hij heeft mijn leven gered” zei Ellis. “Nu is hij mijn beste vriend voor de rest van mijn leven.”

DEEL deze heldendaad met je vrienden op Facebook!

DELEN