Mama komt thuis en confronteert haar hond met de gigantische rotzooi. En dan “verklikt” hij de schuldige …

0
1270

Het is niet cool om een klikspaan te zijn en iemand anders problemen te bezorgen, maar als je een hond bent en weet dat je anders een week droge voeding te wachten staat, ligt dat misschien anders. Zeker wanneer je zus een complete rotzooi achterliet en je hier zeker de schuld niet voor wil krijgen.

hond

Dus wat gebeurde er wanneer de eigenaars thuiskwamen en zagen dat hun Franse buldog een geweldige puinhoop had gemaakt? Ze confronteren hun Franse buldog en hun bul mastiff. Ze vroegen wie er met het toiletpapier had gespeeld. De bull mastiff houdt het hoofd cool. Hij heeft niets te vrezen want hij weet dat hij onschuldig is. Maar hij wil niets aan het toeval achterlaten en wijst toch zijn zus aan! Hilarisch!

DEEL deze geweldige video met elke hondenliefhebber die je kent!

DELEN