Man valt plotseling om in het openbaar. Maar blijf goed op zijn hond letten.. Ongelooflijk!

0
1378

Honden staan bekent om hun loyaliteit en oneindige liefde. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, hoe oud je bent, dik of dun, lang of kort, ze zullen er altijd voor je zijn, in goede en slechte tijden.

Het spreekwoord: Je leeft met een hond, maar een hond leeft voor jou, is dan volledig op zijn plaats. Niet lang geleden heb ik een video met jullie gedeeld waarin een hond maandenlang achter elkaar het graf van zijn vorige baasje bleek bezoeken. Maar dat is nog maar het puntje van de ijsberg. We hebben al zoveel verhalen gelezen en video’s gezien waarin honden telkens weer bewijzen wat voor geweldige dieren het zijn.

flauwvallen

De volgende video speelt zich af in Guizhou, China. De man die gefilmd word zakt plotseling door zijn voeten omdat hij onwel werd. Echter, zijn hond weigerde zijn zijde te vertalen. Zelfs als de hulpdiensten arriveren weigert de hond aan de kant te gaan. Hij wilt koste wat kost zijn baasje bewaken, zodat hem niks overkomt.

Een prachtige video als je het mij vraagt. Gelukkig is de man er uiteindelijk helemaal bovenop gekomen, en kon weer herenigt worden met zijn hond. Iets in mij zegt me dat deze vriendschap voorlopig nog niet eindigt.

DELEN