De oude vrouw is rustig aan het winkelen – dan komt een jongen achter haar aan en doet wat verschrikkelijks!

0
1329

Het is u misschien een keer gebeurt, of bij iemand die u kent, u kwam thuis en uw portemonnee was foetsie! U bent er zeker van dat u hem niet kwijt bent geraakt, waarschijnlijk is dus uw zak gerold.

Dat gebeurt helaas nog veel te vaak, vooral in grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam. Gelukkig is het nog niet zo erg als in Parijs of Barcelona. Toch zorgt het voor een hoop problemen. Bankpasjes, Creditcard blokkeren en waarschijnlijk een hoop geld kwijt. En vaak worden oudere vrouwen of vrouwen met een schoudertas het slachtoffer van deze praktijken.

Wees dus in grote steden en op vakantie altijd alert. In het onderstaande filmpje zie je hoe een jongeman een oudere dame berooft. Hij doet het opvallend behendig, maar dat maakt het niet minder walgelijk.

Deel de video met je vrienden en familie om ze voor dit soort praktijken te waarschuwen!

DELEN