Mama met gebroken hart mist haar puppy’s. Maar kijk als ze zich omdraait om HEN achter haar mandje te zien …

0
1249

In juni 2016 kreeg Rachel een tekstberichtje over zeven puppy’s die in Zuid-Afrika dringend hulp nodig hadden. De eigenaar was slechts akkoord om alleen de puppy’s te overhandigen, maar niet de moeder. Hoe slecht kan het worden? Maar toen ze de puppy’s ging ophalen, waren ze in een vreselijke toestand, helemaal onder de vlooien, teken en wormen, en ze misten hun moeder vreselijk. Rachel wist dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat ook de moeder ziek zou worden. Ze moesten haar redden en wel snel …

puppy

Uiteindelijk stemde de eigenaar dan toch toe om ook de moeder af te geven. Wacht tot je het moment ziet dat mama met haar baby’s herenigd wordt. Mama beseft dat ze veilig en wel is, maar het moment dat ze haar puppy’s achter haar ziet is gewoon te schattig voor woorden.

Sidewalk Specials is een organisatie die geleid wordt door Rachel Sylvester. Ze houden zich voornamelijk bezig met het adopteren van dieren rechtstreeks vanop de straat. Daarom schuimen ze vaak markten af om verwaarloosde diertjes op te sporen. Andere reddingsoperaties betreffen zaken waarbij ze door de dierenarts worden opgebeld, die anders geen andere mogelijkheid hebben om de honden te laten inslapen.

DEEL deze zoete video met elke hondenliefhebber die je kent!

DELEN