Mama verdwijnt op mysterieuze wijze. Dan vindt familie 12 uur later haar auto op de bodem van een ravijn.

0
1592

Een snelle uitstap naar de winkel draaide voor een vrouw uit Mississippi uit op een nachtmerrie. Ze had geen idee dat ze weldra 12 uur op de bodem van een ravijn zou moeten doorbrengen. Debbie Kackley verliet rond 5 u ’s avonds haar huis om inkopen te doen. Met elk uur dat verstreek, werd haar gezin ongeruster en ongeruster.

auto

De familie ging op zoek in de buurt en toen zag de zus van Debbie, Mary, plotseling een autowrak door het struikgewas in een ravijn. 60 meter diep in de ravijn vonden de reddingswerkers uiteindelijk het autowrak van Debbie. Ze kon bevrijd worden en hersteld momenteel nog in het ziekenhuis. De politie onderzoekt de omstandigheden van het ongeval, maar haar familie is gewoon blij dat ze nog leeft.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

DELEN