Hij betrapt zijn zoon op het roken van wiet. Dan deelt de boze vader zijn straf met iedereen die het wil zien!

0
1184

Toen Allan Gieger zijn zoon betrapte op iets wat hij niet hoorde te doen, was hij woedend. Maar toen de tiener geen respect toonde voor zijn ouders, en zelfs onder invloed van weed met de auto begon te rijden, was het tijd om iets te ondernemen.

weed

Dus deed hij wat elke ouder zou doen en strafte zijn zoon in de hoop dat een en ander zou doordringen. En of het resultaat had!

weed1

Ik verkoop de auto van de zoon die ik voor hem als eerste wagen kocht; hij denkt dat het cool is om met zijn vrienden rond te rijden en drugs te roken en stoer te doen en in het bijzonder mij en mijn vrouw niet het respect te tonen dat we verdienen. Dit was een auto om de school af te maken, een fatsoenlijke baan te vinden en een goede start in het leven te hebben, maar hij verkiest om dit allemaal weg te gooien omdat hij zich liever laat beïnvloeden door zijn vrienden dan door mij! Nu kan hij zijn Jordans aantrekken om zijn kont eraf te wandelen op deze hete zomerdagen! Het heeft airco en kracht en al! Binnen is het vreselijk vuil omdat hij het niet respecteerde, lijkt goed te rijden maar heeft misschien enkele onderdelen nodig want hij piept geweldig! Ik plaatste er enkele nieuwe banden op die hij me nooit betaalde want drugs is belangrijker en de stoel van de bestuurder gaat niet helemaal naar boven, ik denk omdat de politie bleef voorbijrijden! Als je in WESTSIDE woont neem ik genoegen met een prijs van $250 zodat hij hem af en toe ziet en eraan herinnerd wordt hoe goed hij het wel had! Ik heb de papieren in de hand!

Dat is een straf die hij niet licht zal vergeten!

DEEL deze alternatieve bestraffing met iedereen die je kent!

DELEN