Extreme gameverslaving: Koppel verkoopt drie kinderen om videospelletjes te kunnen spelen.

0
1133

Hou jij van je kinderen? Hou je net zoveel van hen als de dingen waar je aan verslaafd bent? Voor een koppel uit China was er niet veel nodig om zich te ontdoen van hun nageslacht om zich te concentreren op hun passie voor videogames.

game3

Dit jonge stel vond er niet beter op dan om hun drie kinderen te verlopen om videospelletjes te kunnen blijven spelen. Li Lin en Li Juan werden gearresteerd omdat ze hun kinderen verkocht hadden om de rekeningen van hun videospelletjesverslaving te kunnen betalen.

game2

Een Chinese krant, Sanxiang City News, bracht als eerste verslag uit van het nieuws, waarna het werd opgepikt door ABC News Radio en helemaal viraal ging, vooral omwille van de afschuw dat het bij de lezers opwekte.

game1

Hun oudste kind was meer “waard” en bracht zo’n 4.500 euro op. Toen hun derde kind werd geboren, waren ze blij dat het een zoon was, want ook hij bracht hetzelfde bedrag op. De feiten kwamen aan het licht toen de moeder van Li Lin aangifte deed. Het antwoord van Li Juan was echter weerzinwekkend:

“We willen ze niet opvoeden. We willen ze gewoon verkopen voor geld.”

DEEL dit verhaal met je vrienden!

DELEN