Dit wondermiddeltje tegen roos heb je gewoon in de keuken staan en je weet het geeneens.

0
2083

Iedereen heeft roos of pelletjes, maar niet bij iedereen zijn ze even zichtbaar. Voor wie er toch veel last van heeft, wordt dit vaak als erg hinderlijk ervaren. De pelletjes vallen op je kleding en dat ziet er niet al te verzorgd uit. Niemand heeft graag roos, maar er bestaat een geheim recept waarmee roos definitief tot het verleden behoort.

roos1

Bereiding:

  • ¼ kopje appelazijn
  • ¼ kopje water
  • Een spuitbusje

Men de ingrediënten goed met een lepel. Waarschuwing: onverdunde azijn kan de hoofdhuid uitdrogen. Daarom is de verhouding 1:1 heel belangrijk.

roos2

Toepassing:

Was je haren eerst met je gebruikelijke shampoo. Spuit de oplossing vervolgens op je haren en wikkel je haar in met een handdoek (tegen de geur). Vervolgens laat je het mengsel 20 minuten intrekken en daarna spoel je het uit met lauw water. Doe dit enkele keren per week, maar laat telkens een dag ertussen. Binnen de kortste keren zou je definitief van je roos verlost moeten zijn.

DEEL dit middeltje tegen roos met je vrienden!

DELEN