Papa blaast verjaardagkaarsjes uit – Dan barsten zijn vijflingmeisjes uit in hysterische tranen!

0
1208

Toen papa Buzz zijn eerste verjaardag vierde met zijn vijf babymeisjes, had mama de camera in de hand om dit moment te vereeuwigen. Het is al schattig als ze proberen te zingen voor papa, maar wacht als hij de kaarsjes uitblaast!

vijfling

Dit is echt een moment om te koesteren. Dit is niet meteen de reactie die ze van de vijflingmeisjes verwacht hadden. Ze worden gewoon ontroostbaar en hoewel de ouders hun handen meer dan vol moeten hebben met hun dochters, genieten ze blijkbaar wel met volle teugen van de kleine dingen in het leven!

Lees ook  Iedereen kijkt toe hoe de nijlpaard uit het water loopt – niemand had verwacht wat er dan gebeurt!

DEEL dit schattige moment met je vrienden!

DELEN