Mama moest haar verstrikte hond achterlaten, maar als ze een wanhopige schreeuw horen…

0
1288

Puppy’s houden ervan het onbekende te verkennen en zijn onbevreesd als het aankomt op nieuwe dingen, want ze weten dat ze hun mama en papa hebben om hen te beschermen en hen te redden uit wat voor problemen dan ook.

pijp

Maar toen een puppy met zijn hoofdje in een roestige, oude pijp kwam vast te zitten, was er niets dat zijn moeder voor hem kon doen. Toen geen van haar pogingen om hem te bevrijden werkte, had ze geen andere keuze dan hem achter te laten. Ondanks het feit dat hij verlaten was, bleef deze kleine pup om hulp roepen.

Lees ook  Moedige moeder! Haar bikinifoto gaat de hele wereld over. Maar niet om de redenen die je denkt.

Uiteindelijk hoorde iemand wanhopige kreten komen vanuit de gebroken, roestige pijp die op de grond lag en toen ze wat dichter keken, zagen ze het angstige gezichtje van de onfortuinlijke puppy.

pijp1

De redders begonnen de nek van de puppy met zeep en water te bevochtigen in de hoop dat het hoofdje eruit zou glippen. Na 40 minuten masseren met een heleboel zeep konden ze het hoofdje van de puppy toch zachtjes uit de pijp bevrijden.

Lees ook  Deze 26 piepkleine puppy’s zullen je hart gegarandeerd doen smelten!

pijp2

Bekijk de onderstaande video tot op het einde om de prachtige reactie van de puppy na zijn bevrijding te zien!

DEEL deze hartverwarmende video met iedereen die je kent!

DELEN