Legerveteraan wordt helemaal gek als ze “The Rock” ontmoet, maar heeft geen idee dat haar legerechtgenoot achter haar staat.

0
1218

Dwayne “The Rock” Johnson is een van de meest populaire sterren van Hollywood. Toen hij te gast was bij The Tonight Show vertelde hij dat hij het belangrijk vond om iets terug te doen voor de mannen en vrouwen die in het leger dienen. In deze aflevering zien we hoe The Rock een medewerkster van de show genaamd Karina verrast. Ze is een legerveteraan die haar echtgenoot ontmoette in Irak. Die echtgenoot woonde al anderhalf jaar duizenden kilometers ver omdat hij nog steeds in Irak diende.

rock

Ze organiseerden een geweldige verrassing door de echtgenoot helemaal over te vliegen. Karina werd helemaal gek toen ze The Rock zag, maar de verrassing was nog groter toen ze ontdekte dat haar man gewoon achter haar stond.

Geniet van deze geweldige video en DEEL dit bericht met je vrienden!

DELEN