Attentie – 7 vruchten die je nooit moet mengen. Kinderen kunnen er dood aan gaan

0
1443
Hoewel bekend is dat fruit goed is voor het lichaam, zijn er combinaties die fataal kunnen zijn.
Ondanks hun prachtige eigenschappen, hebben verschillende studies aangetoond dat als je meer dan twee van deze combinaties tegelijkertijd eet, ongemak kunnen veroorzaken bij volwassenen, en bij kinderen kan het fataal zijn.
Als je deze vreselijke fout niet wilt maken, dan moet je de genoemde levensmiddelen die je nooit moet combineren, onthouden.
Banaan en pudding – deze combo creëert maag problemen in volwassenen, vertraagt de geest en het verhoogt de productie van giftige stoffen. Bij zuigelingen kan het fataal zijn.
Sinaasappel met wortel  – Hoewel deze combinatie zeer populair is,op plaatsen waar ze ook natuurlijke sappen,en smoothies verkopen, inname van beide dingen tegelijkertijd, produceert maagzuur, en overtollige gal reflux , alsmede schade aan de nieren, wat de oorsprong van ernstigere aandoeningen is .
Ananas en melk – de aanwezigheid van bromelaïne zorgt ervoor dat het lichaam zich dronken voelt, waardoor je maag gas krijgt, misselijkheid, hoofdpijn en buikpijn. Je kunt ook een infectie ontwikkelen of diarree.
Papaja met citroen  – Met deze combinatie ontwikkel je bloedarmoede, en problemen met je hemoglobine (eiwit in het bloed), vermijd het ten koste van alles, en geef het niet aan je kinderen..
Guave en banaan – zij zullen gas en acidose veroorzaken, dus je voelt je misselijk, en krijgt hoofdpijn.
Sinaasappel met melk  – Als je iemand bent die havermout met jus d’orange mengt moet je daar echt mee stoppen! Sinaasappel zorgt dat je maag niet in staat is om het zetmeel, wat aanwezig is in het graan te verwerken. Bovendien, als sinaasappelsap en melk worden gemengd in de maag is het moeilijk te verteren, met name bij kinderen. 
Groenten en fruit – vruchten hebben meer suikers, waardoor groenten niet goed kunnen worden verteerd. Ze blijven in de maag, terwijl de vrucht gaat gisten en  meer toxinen produceert, waardoor veel ziekten en aandoeningen zoals maagpijn, infecties, diarree en hoofdpijn voorkomen. Vruchten kan worden gemengd met soortgenoten. Vergeet niet dat fruit alleen met hun eigen soort kan worden gemengd. Hier zijn enkele suggesties en groepen waarin ze verdeeld worden:
Zoet – bevatten geen zuren, en dat zijn: perzik, appel, banaan, pruim, meloen en watermeloen.
Zuur  – zoals de naam impliceert, zijn deze vruchten rijk aan citroenzuur, als voorbeeld: grapefruit, sinaasappel, citroen, bosbessen, kiwi, druiven en ananas.
Semi-zuur – lage zuurgraad : aardbei, framboos, mango en groene appel.
Neutraal  – meer eiwitten, vitaminen, zouten en oliën. Goede voorbeelden hiervan zijn: avocado, kokos, pinda’s, amandelen en walnoten.  In het geval dat je twijfelt kunt je een voedingsdeskundige raadplegen.
DELEN