Deze baby komt thuis van haar eerste dag in het kinderdagverblijf. Als ze haar uitkleden, kunnen ze hun ogen niet geloven!

0
1804

Ruchita en Rajat leven in India en zijn de trotse ouders van een meisje van negen maanden genaamd Ritisha. Beide ouders werken dus moet het meisje naar de kinderopvang. Op de vooravond van haar eerste dag in de crèche kunnen ze echter nog niet vermoeden welke nachtmerrie hen te wachten staat.

creche1

Als ze Ruchita gaan afhalen, merken ze dat het meisje een blauw oog heeft. Gevraagd naar de reden hiervan antwoordt de verantwoordelijke dat ze gevallen is tijdens het spelen. Maar het meisje lijkt erg bang. De waarheid is inderdaad veel erger.

creche2

Eenmaal thuis blijft Ritisha aldoor huilen en wil niet eten. Als de ouders haar uitkleden, merken ze dat het meisje vol bloeduitstortingen staat. Het meisje krijgt bovendien hoge koorts en begint te braken. In het ziekenhuis merken de dokters op de scan dat haar schedel gebroken is hetgeen interne bloedingen veroorzaakte. De dokters heeft slechts een verklaring: Ritisha werd geslagen.

creche3

Ruchita en Rajat dienen zich de volgende dag bij het kinderdagverblijf aan om een verklaring te eisen. Via de politie krijgen ze de bewakingsbeelden te zien. Wat daarop te zien is, is ronduit schokkend.

Het meisje werd geschopt, geslagen en als een lappenpop op de grond gegooid. De dader werd meteen achter slot en grendel gezet. De woede van de ouders maakt plaats voor verdriet en ongeloof: “We konden onze ogen niet geloven toen we de video zagen. Dit is gewoon onmenselijk.”

DEEL dit aangrijpende bericht met je vrienden!

DELEN