Ze zetten een camera neer om wilde dieren te filmen – de beelden zijn echter choquerend

0
2156
Pic shows: man running like a tiger in the woods;nnA forest phototrap snapped an unexpected kind of wild beast - a naked man high on LSD who thought he was a tiger.nnA Czech man identified only as Marek H. tried to treat his depression by taking LSD, according to reports.nnAfflicted by the drug, he ran off into the Polish forest, stripped naked and discovered his "true personality" - that of a tiger.nnBemused foresters handed the pictures straight to police, who later apprehended Marek H., who turned out to be a 21-year-old from the northern Czech Republic town of Liberec.nnMarek confessed to police that he had taken the hallucinatory drug LSD.nnHe said it started to work immediately and that he felt he had become a Siberian tiger. He said that this was when is "true personality woke up."nnHe told policemen that, once he was a tiger, he had "picked up a scent" and felt compelled to follow it.nn In eight hours he travelled 25 kilometres (15.5 miles) along the Czech-Polish border, in a forested area.nnBecause the man did not have any drugs with him, he was only fined and will not face any further charges.nnThough with his naked pictures a source of amusement on the internet, he may try a different way to alleviate his depression in the future.

Er zijn bizarre, en dat is nog zacht uitgedrukt, beelden opgenomen door een camera die bedoeld was voor het opnemen van wilde dieren.

De camera was op de Tsjechië-Poolse grens gezet om de wilde dieren uit het gebied te filmen. Maar het filmde echter iets compleet anders en veel meer verontrustend dan wilde dieren in een bos.

ad_227862684

METRO

De beelden werden pas getoond en zijn angstaanjagend. De beelden lijken wel rechtstreeks uit een horror film te komen.

ad_227862682

METRO

Een naakte wezen rent ’s nachts door het bos alsof het een tijger is. De mensen die de beelden voor het eerst zagen moeten vast flink geschrokken zijn. Toch is er natuurlijk een logisch verklaring voor het absurde voorval.

Toen de beelden aan de politie getoond werden, werd het naakte wezen geïdentificeerd als een 21—jarige die dacht dat hij een tijger was nadat hij LSD had genomen. LSD is een drugs waarvan je gaat hallucineren. De man dacht dus opeens dat hij een tijger was en had zijn kleren uitgegooid en begon door het bos te rennen op armen en benen.

ad_227862685

METRO

De man legde zijn acties uit aan de politie nadat hij weer in de bewoonde wereld bij zinnen was gekomen. Het bleek dat het 25 kilometer in het beboste gebied had afgelegd. De man werd nergens voor vastgehouden omdat hij geen LSD op zich meer had toen hij werd benadert door de politie.

Laat het duidelijk zijn: “Doe geen drugs!”. Deel deze foto’s als een waarschuwing voor anderen!

DELEN