Ze schiet voor het eerst een hert dood – haar reactie is spraakmakend over de hele wereld!

0
1134

De volgende video is over een meisje, genaamd Lily, dat voor het eerst gaat jagen. Het werd gefilmd in het noorden van Texas. De video is viral gegaan en flink spraakmakend. Mensen met totaal verschillende meningen hebben er een reactie op!

De vader , Kory Klapper, van het kind plaatste de video op Facebook en daarna werd het als snel veel bekeken. De video is al meer dan 2.5 miljoen keer bekeken volgens de New York Post.

kidshoot

YOUTUBE

De vader legt uit dat hij graag buiten is met zijn kinderen en ze verschillende ervaringen wil meegeven. De video was bedoeld voor vrienden en familie.

De reacties op de video zijn uiteenlopend. Vele prijzen het filmpje en vinden goed wat hij met ze kinderen doet.

“Hey, petje af voor jou, je leeft de Amerikaanse Droom met je kinderen” schrijft een van de reageerders onder de video.

Een andere reageerder schrijft “Dat is een goede vader. Zijn dochter meenemen tijdens het jagen in plaats van haar voor een hersenspoelende televisie te zitten. Dit zal ze heel haar leven onthouden. Goede vader, goede video”.

Het meisje werd zeer geprijsd : “Gefeliciteerd. Dit kleine meisje heeft een betere controle over de trekker dan vele volwassen. Ze heeft overduidelijk goede training gehad van liefdevolle en zorgzame ouders. ”

Toch was lang niet iedereen zo enthousiast over het filmpje. Ze vonden dat het niet goed is om een kind te leren schieten en daarmee een verkeerd beeld van de wereld te geven.

Een iemand schreef “Moet ze niet op haar iPhone spelen of televisie kijken”. De ander “Je bent een ziek persoon”. Iemand schreef zelfs “toen ik die leeftijd had genoot ik van Bambi, en niet van Bambi neerschieten”

Wij zijn tegen jagen als sport, maar in sommige Staten in Amerika is er een te grote populatie herten. De herten zorgen voor veel ongelukken en scahde. De video haakt natuurlijk ook in op het politieke debat over wapens in Amerika, maar voor politiek is het nog erg vroeg.

Kijk de video hieronder en deel met ons wat jij er nou van vindt! Deel de video uiteraard ook met je vrienden en familie!  

DELEN