Wat deze man op zijn tong heeft, dwingt de artsen om alles te verwijderen. Maar jaren later krijgt hij iets geweldig!

0
1804

Veteranen verdienen eigenlijk niets dan respect en liefde nadat ze hun land gediend hebben. Ze offeren hun leven op voor anderen en voor hun land, en zouden daar eigenlijk eindeloos voor beloond moeten worden.

tong1

Dat was echter niet het geval voor Shirley Anderson. Jaren nadat hij het strijdtoneel verlaten heeft, strijd hij nog altijd een zwaar persoonlijk gevecht. Shirley kreeg kanker die zijn tong, kaak en adamsappel aantastte. Hij draagt een masker om te verbergen wat de kanker van zijn gezicht ontnam.

tong2

Maar dankzij de arts die hij vond, krijgt hij nu eindelijk een nieuwe kaak – een nieuwe kaak gemaakt met een 3D printer. Deze video is in het begin misschien schokkend, maar het is wel goed om te zien dat deze man eindelijk echt hulp krijgt.

tong3

Dit is een geweldige vooruitgang voor mensen in dezelfde situatie. Dankzij Formlabs kan deze man zijn masker eindelijk afnemen!

tong4

DEEL deze nieuwe technologie met je vrienden op Facebook!

DELEN