Na een jaar vindt ze haar ID terug in haar brievenbus met een hele bijzondere brief..

0
1449

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt. De schrik slaat je om het hart wanneer je ontdekt dat je ID bewijs uit je portemonnee of tas is verdwenen..

Ben je bestolen, heb je hem verloren of ligt hij nog ergens thuis? Snel wordt alles overhoop gehaald in de hoop dat het ID bewijs toch nog boven water komt. Dat is niet het geval bij de 23 jarige Christina Egan uit New York. Ze is altijd slecht geweest in het bij zich houden van haar ID. De ene keer licht hij in haar auto, dan weer ergens in een kast of gegestopt in een tas. Het komt dan ook vaak genoeg voor dat ze geen idee heeft waar haar ID eigenlijk is.

dame

Dit maakt het een stuk minder vreemd dat Christina op een dag haar ID in haar brievenbus vindt. In een envelop met een handgeschreven kaart treft ze haar ID. Wat veel vreemder is, ze had het ID al bijna een jaar niet meer in haar bezit!

kaartje

In de brief leest Christina dat ze haar ID een jaar geleden in een bar heeft verloren. Degene die haar nu een kaart schrijft vertelt dat zij het ID die avond heeft gevonden. In plaats van het ID direct terug te geven heeft de vinder het gehouden!

brief

Ze kon het namelijk zelf goed gebruiken. In de kaart bedankt ze Christina en vertelt ze dat ze het ID bewijs heeft gebruikt omdat ze zelf nog geen 21 jaar was. Dankzij het ID van Christina kon ze lekker stappen en alcohol drinken!

Christina had geen idee dat iemand anders al een jaar met haar ID rond liep. Ze moest wel lachen om de brief en plaatst een foto en een reactie op Facebook.

“Ik hoop dat je veel plezier hebt gehad met mijn ID bewijs”

DELEN