Dit meisje gaat naar de dokter met vreselijke pijn in haar billen. Daar boren ze in haar lichaam om er iets uit te halen en vullen de putten met schuim.

0
2469

Het deel waar de rug eindigt en waar de benen beginnen, kent vele namen: achterwerk, kont, billen, en nog wel enkele. Jouw stad of streek heeft vast wel nog een eigen woord voor dit lichaamsdeel. Maar goed … de Braziliaanse Andressa Urach is 27 en is in haar land beroemd omdat ze een … laten we zeggen een bijzonder mooie kont heeft. Maar haar achterwerk zou haar ondergang worden.

schuim1

Andressa droomde er altijd van om model te worden. Ze had een wespentaille, een mooi figuurtje en indringende ogen. Maar haar beste wapen ontbrak: enkele mooie ronde billen. Om haar droombillen te krijgen, onderging ze een operatie waarbij er gel in haar kont werd ingebracht. Het betrof een vulling van hydrogel en PMMA. Dit soort vulling is echter illegaal in Brazilië.

schuim2

Aanvankelijk bleek ze de juiste beslissing genomen te hebben. In 2012 werd ze tweede bij de Miss BumBum verkiezing. Op dat moment nam haar roem dergelijke proporties aan dat mensen op straat haar om een handtekening vroegen.

Maar plotseling zou haar leven in een nachtmerrie veranderen. Ze kreeg helse, stekende pijn in haar billen en moest in het ziekenhuis van Porte Alegre worden opgenomen. De gelvulling was beginnen rotten en de infectie verspreidde zich naar haar onderbenen. Er moesten gaten in haar huid gemaakt worden om de vulling te verwijderen. Op zeker ogenblik overwoog men zelfs om haar benen te amputeren.

schuim3

Andressa moest verschillende behandelingen ondergaan, maar ondertussen stelt ze het weer goed en kan ze terug normaal wandelen.

😃 saia da loja da minha prima linda @inspires.mi @ladonnaatelie_ 😍

A photo posted by Andressa Urach da Costa (@andressaurachoficial) on

Andressa heeft vandaag een waarschuwing voor iedereen in Brazilië: laat nooit schoonheidsoperaties op de “zwarte markt” uitvoeren.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

DELEN