Deze man werd 150 uur geopereerd en onderging een marteling om DIT te bereiken. Het resultaat maakte me sprakeloos!

0
1834

Joey Prixx is een Amerikaan van 26 jaar uit de buurt van Boston in de Verenigde Staten. De jongeman is bekend om zijn ietwat ongebruikelijke uiterlijk. En niet voor niets. Toen hij achttien jaar oud werd, besloot hij aan een bijzonder doel te beginnen werken: volmaakt worden. Of toch wat hij als perfect beschouwde.

#plasticfantastic šŸ’‹āœØ

A photo posted by Joey PriXx (@joeyprixx) on

De jongeman bezoekt een plastisch chirurg en daar ondergaat hij een neusoperatie. Het zou de eerste schoonheidsoperatie in een lange reeks worden. Vijf jaar later heeft hij al 100 ingrepen achter de rug en lag hij 150 uur onder het mes ā€¦ en dat kostte hem meer dan 56.000 euro!

operatie1

Twee neuscorrecties, een verwijdering van de zweetklieren om niet meer te zweten, Botox in zijn voorhoofd, wenkbrauwen, ogen, kin, jukbeenderen en lippen die om de drie maanden gevuld worden, zijn slechts enkele van de ingrepen die hij liet uitvoeren. Sommigen zeggen dat Joey verslaafd is aan de scalpel!

operatie2

Maar daar bleef het niet bij. Zijn laatste operatie zorgde voor heel wat opschudding op de sociale media: hij liet zich namelijk aan zijn kont opereren. Hij wil de omvang van zijn billen verdrievoudigen!

operatie3

De operatie kost hem een slordige 9.500 euro, maar hij kon evenmin zes weken gaan zitten. De jongeman geeft inderdaad toe dat zijn operaties vaak pijnlijk zijn.

operatie4

Joey zal binnenkort opnieuw aan zijn neus laten sleutelen, maar zijn billen moeten volgens hem nog groter. ā€œHet is geweldig om op te zitten. Het zit echt lekker. Mijn billen lijken een beetje op twee watermeloenen en veel mensen vragen me of ze mijn kont mogen aanrakenā€, zegt de man trots.

operatie5

Vind jij dit mooi?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

DELEN