Baby hertje loopt richting het meisje. Kijk eens wat er gebeurd als ze haar hand uitsteekt. Alsof ik naar een sprookje kijk!

0
1360

The Herring family waren net verhuist en hun auto aan het uitpakken voor hun eerste nacht in het nieuwe huis.

Alles liep op schema, en hun kleine meid was nog even buiten aan het spelen, toen er plotseling iets opmerkelijks gebeurde. Een piepklein hertje liep plotseling richting Maya. Opmerkelijk in de eerste instantie, maar wat er vervolgens gebeurde gaat al je fantasieën te boven! Laat ik het iets anders uitdrukken. Maya en het hertje hadden een directe klik met elkaar. Alsof ze al jaren beste vrienden waren!

rendier

Al snel wordt het duidelijk dat het beestje haar nieuwe vriendin liever niet wilt verlaten. Volgens de familie was de moeder van het hertje hoogstwaarschijnlijk aan het jagen voor eten, en was dat de reden dat haar kleintje op dat moment alleen was.

Maya vergezelde het kleine totdat haar moeder terug kwam. Een aantal dagen later zag de familie een hertenfamilie vlakbij het huis lopen, en gingen er dus vanuit dat het kleintje haar familie had teruggevonden. Wat een geweldig verhaal! Baby hertjes zijn misschien wel mijn favoriete dieren. Ze doen me altijd zo denken aan Bambie.

DELEN