Wat deze hond op haar rug draagt, doet de buren hallucineren! Ik kon mijn ogen niet geloven.

0
1360

Vorige maand vond in Brazilië een tragedie plaats toen een moeder buidelrat werd aangereden en vijf baby’s als weeskindjes achterliet. Gelukkig zag een voorbijganger het dramatische tafereel gebeuren en bracht de baby’s naar Stephanie Maldonado, een expert in wilde dieren.

rat1

De jonge vrouw besluit om alles in het werk te stellen om de dieren te redden: ze voedt hen twee keer per dag en houdt hen warm. Maar Stephanie heeft ook nog een baan en vreest dat ze in haar afwezigheid zouden sterven. Maar dat is waar de hond Pretinha komt kijken.

rat2

De hond voelt meteen dat de diertjes behoefte hebben aan een moederfiguur en geeft hen constant aandacht. Zonder aarzeling neemt ze de buidelratten als haar eigen puppy’s aan.

rat3

Pretinha neemt haar moederrol heel ernstig. Ze voedt de baby’s en draagt hen zelfs op haar rug.

rat4

rat5

Ondertussen leven Pretinha en de buidelratten al een maand samen. Hopelijk kunnen ze als ze groot en sterk genoeg zijn terug in het wild worden vrijgelaten. Ondertussen krijgen ze alle liefde die ze nodig hebben van hun surrogaatmoeder!

rat6

DEEL deze unieke foto’s met je vrienden!

DELEN