Meteen toen de vader de beelden van de verborgen camera zag, belde hij met 112

0
1586

Vandaag de dag maken we er geen probleem van om samen te slapen, ook niet als dat inhoudt dat we dan samen een kind moeten opvoeden – ondanks anticonceptiemiddelen. Dat is de beslissing die Steven Corthorn nam toen hij een relatie begon met Kendra Beswick. Nadat ze twee kinderen hadden, beslisten ze dat het toch niets zou worden tussen hen en Kendra verhuisde met de kinderen naar Salem, Indiana. Maar op een dag voelde Corthorn aan dat er iets met de kinderen aan de hand was en nam hij een beslissing die zijn leven voorgoed zou veranderen!

film

Steven was geschokt toen hij op een dag ontdekte dat hun zonen onder de blauwe plekken stonden, zonder enige aanwijsbare reden. Omdat de kinderen bij hun moeder werden opgevoed, wilde hij niet meteen overhaaste conclusies trekken.

In plaats van zijn ex meteen van kindermishandeling te beschuldigen, installeerde hij een verborgen camera in de kamer van de jongens om te zien wat ze met hen deed als hij er niet was. Hoewel hij een minder pijnlijke oorzaak had verwacht, onthulde de video alles.

De opname begint met Kendra die de kamer binnenkomt terwijl de jongens gewoon rustig spelen – zoals jonge kinderen dat doen. In plaats van hen een knuffel of een kus te geven, zoals elke goede moeder, doet ze iets wat Steven onmiddellijk de politie doet bellen.

Kendra tilt de kleinste op en begint hem hard op zijn achterwerk te slagen, verschillende, opeenvolgende keren. Dit is niet de klassieke pedagogische tik omdat de jongen iets verkeerd had gedaan – dit was duidelijk mishandeling.

Al gauw richt ze haar geweld ook op de tweede jongen. Steven stond aan de grond genageld en belde meteen de lokale politie. Hij plaatste ook een hartverscheurende boodschap op Facebook zodat al zijn vrienden en collega’s deze pijnlijke situatie zouden kunnen zien.

Twee dagen later werd Kendra gearresteerd en aangeklaagd voor kindermishandeling. Steven stelt nu alles in het werk om ervoor te zorgen dat de kinderen niet naar hun moeder zouden moeten terugkeren – na een situatie als deze zal het voor de rechter moeilijk zijn om daar anders over te oordelen.

Vind jij dat Kendra naar de gevangenis moet voor het geweld tegen haar jonge zonen? DEEL je mening in de commentaren op Facebook!

DELEN