13 Manieren en Tips zodat je partner het langer volhoudt in bed….

0
1685
Wanneer je partner het niet lang volhoudt in bed , kan het vervelend voor jullie beiden zijn. Hoewel er  voordelen zijn van een snelle kl@arkomst , kan de voortijdige ‘klaar-komer’ zich  in de verlegenheid gebracht voelen, en helaas kwam de partner ook niet tot een 0rgasme.
Te snel kl@arkomen lijkt meer een probleem voor mannen dan vrouwen; in feite, voortijdige zaadlozing bij mannen is opgenomen in Diagnostic and Statistical Manual of Mental Health (DSM), maar er is geen toegang voor vrouwen. Maar vergeet niet dat het kan gebeuren met vrouwen en ook trans-personen.
Allereerst lijkt de leeftijd één van de meest voorkomende oorzaken van voortijdige ejaculatie. Als uw partner jong is, of gewoon nieuw met s*ks, kunnen ze over gestimuleerd of opgewonden worden. De beste remedie voor deze ene is – je raadt het al! – Tijd! Tal van jongens kunnen terug naar een tijd toen ze snel en vaak kwamen, en dat vertraagd naarmate men ouder word.
Maar het maakt niet uit hoe snel je partner komt, zorg ervoor dat ze nog steeds jou behoeftes verzorgen. Geslachtsgemeensch@p is niet de enige soort s*ks die er is – en alleen omdat hun p*nis niet meer hard is, hebben ze nog handen,en een tong. En in aanvulling om ervoor te zorgen dat je  ook kan kl@arkomen, zijn hier dertien tips.
1. Help hen beter in andere vormen van s*ks
2
Geslachtsgemeenschap is niet de enige soort s*ks . Als je partner problemen heeft omdat hij vroegtijdig klaarkomt, probeer dan orale s*ks, wederzijdse m@sturbatie, of zelfs alleen maar vrijen. Anders dan gesl@chtsgemeenschap dingen te doen zal niet alleen het hele proces langer laten duren, maar zal er ook voor zorgen dat je super g*il van wordt.
Net als wanneer een man problemen heeft om hard te blijven , of geobsedeerd is over voortijdige ejaculatie creëert een terugkoppeling die leidt tot een te snel kl@arkomen. Laat ze weten dat, zo fijn als je het vindt, je geen p*nis nog hebt om klaar te komen.  Laat ze zien hoe het anders kan.
2. Vraag hem om te kijken als jij m@sturbeert als eerste.
3
Deze gaat niet over je partner, zodat hij het langer vol kan houden, maar meer zodat jullie gelijktijdig een 0rgasme kunnen bereiken.  Vraag je partner om naar je te kijken wanneer je aan het  m@sturberen bent ! Als ze echt moeite hebben met overstimulatie , maak er dan een spelletje van, dat alleen jij ze kan vertellen wanneer ze zichzelf kunnen aanraken.  Ze zullen het fijn vinden,en op een punt van 0rgasme komen, zodat wanneer het tijd is voor een penetratie, jullie beiden kunnen ontploffen.
3. Doe het op plaatsen en tijden waar je je niet hoeft te haasten
4
Veel jongens hebben hun eerste 0rgasme op plaatsen waar ze zich moeten haasten om klaar te komen. (Denk aan slaapkamers van de moeder, en het huis van de papa’s ) Als gevolg daarvan kunnen zij snel 0rgasme cirkel in hun  lichaam hebben gedragen. Dat kan een vaste gewoonte worden,en dat krijg je er niet zomaar uit, maar het neerzetten van situaties waarin je wat meer tijd en privacy hebt,kan enorm helpen. Vraag je huisgenoot om het appartement te verlaten voor een paar uur, of huur een hotelkamer als je nog thuis woont, en niet beschikt over een eigen appartement of huis.
3. Nu wat ontspanningstechnieken
4
Stress heeft veel invloed op je lijf, vooral in je onderlichaam, wat kan bijdragen tot een vroegtijdige ejaculatie. Het beoefenen van ontspanningstechnieken zou ook kunnen helpen in de slaapkamer. Meditatie en ontspanning van de spieren, zijn goed om mee te beginnen
4. Massage
5
Verwerk een massage in je s*ks routine, dat is goed voor jullie beiden. Het zal helpen je partner te ontspannen, en zal de lengte verlengen van genoemde s*xy tijd. Ook voelt het gewoon geweldig. Heb je echt meer excuses nodig voor een massage?
5.Tantrische s*ks Methodes
6
Tantrische s*ks staat bekend om langdurige s*ks sessies die al dan niet voorzien zijn van een 0rgasme, dus doe wat onderzoek en zie of het wat is. Echter, als tantrische s*ks  niet helemaal jouw ding is, kunt je er wel een element van gebruiken. ‘Edging’ is wanneer je dicht bij een 0rgasme komt, maar stopt voordat het daadwerkelijk gebeurd. Laat je partner even de tijd nemen om af te koelen, en breng ze dan weer naar dat punt toe. Het is een geweldige manier om de spieren te beheersen, en iets wat je partner ook kan doen tijdens het m@sturberen.
6. Heb meer s*ks!
7
Echt waar! Doe het vaker ! Zoals ik al eerder zei, zijn mensen die net beginnen met s*ks overprikkeld wat bijdraagt aan een snel 0rgasme. Als ze er eenmaal wennen met een ander persoon,dan duurt het allemaal wat langer.
7. 0rgasme-vrije s*ks
8
Neem het uit de vergelijking. Door te focussen op seksueel genot dat niet perse tot een orgasme hoeft te komen. Maak een toezegging om eerst een bepaalde tijd te genieten, en te vrijen,voordat er sprake is van een orgasme,en na een tijdje zal het langer duren zonder de beperkingen.
8. Moedig hen aan om andere dingen te doen tijdens het vrijen
Je partner kan zich volledig richten op de sensatie van zijn geslachtsdeel, Moedig hem aan om je te kussen, je borsten aan te raken,met je lichaam te spelen ,zodat hij zich daar op kan concentreren, en het zal hem afleiden van de overweldigende gevoelens in zijn p*nis en hopelijk kan hij de actie wat langer rekken..
9. Focus op de ademhaling
10
Ademhalingstechnieken kunnen ook een goede manier zijn voor je partner om zich meer te richten op het lichaam,en geest,en mindere te stressen over een te vroege zaadlozing.
10.Doe het langzaam
11
Traag….heel traag. Zo langzaam als je kunt,maar nog steeds met een fijn gevoel. Het vertragen van de actie kan helpen met de overstimulatie. Overweeg ook om veel glijmiddel te gebruiken , om wrijving te verminderen.
11. Probeer deze s*ks positie
12
In plaats dat hij op en neer,en in en uit bewegingen maakt,ga jij boven op hem liggen, en ga heen en weer bewegen, wat ook jouw klit zal stimuleren,en een andere sensatie geeft dan zijn stoten die het vaakst leiden tot ejaculatie . Combineer dit met langzame s*xy bewegingen die geweldig zijn voor jullie beiden! En er zijn nog veel meer standjes die hem kunnen helpen tegen een vroegtijdig 0rgasme .
12. Moedig frequente m@sturbatie aan.
13
Laat je partner zichzelf m@sturberen zoveel, en zo vaak mogelijk! Hoe meer hij dat doet ,  des te meer hij gewend raakt aan s*ksueel contact. Ook mannen vinden het vaak moeilijk om meerdere 0rgasmes te krijgen , dus als hij dat doet voordat jullie samen s*ks hebben, is de kans groter dat hij het langer volhoudt.
13. Doe het op plaatsen en tijden waar je je niet hoeft te haasten
14
Veel jongens hebben hun eerste orgasme op plaatsen waar ze zich moeten haasten om klaar te komen. (Denk aan slaapkamers van de moeder, en het huis van de papa’s ) Als gevolg daarvan kunnen zij snel 0rgasme cirkel in hun  lichaam hebben gedragen. Dat kan een vaste gewoonte worden,en dat krijg je er niet zomaar uit, maar het neerzetten van situaties waarin je wat meer tijd en privacy hebt,kan enorm helpen. Vraag je huisgenoot om het appartement te verlaten voor een paar uur, of huur een hotelkamer als je nog thuis woont, en niet beschikt over een eigen appartement of huis.

DELEN