Een blanke Amerikaanse vrouw beviel van een zwarte drieling! Hoe is dat mogelijk?

0
2269

Een echtpaar veroorzaakte flink wat opschudding in de Verenigde Staten toen ze hun gezin op een heel unieke manier begonnen: niet alleen door kinderen te adopteren, maar ook door levende embryo’s te accepteren. Aaron en Rachel Halbert waren een gelukkig getrouwd stel. Na een succesvolle verloving trouwden ze.

Hun droom was om kinderen te krijgen die hun huis zouden vullen met geluk en gelach. Helaas was dit om medische redenen onmogelijk. Het paar besloot toen om hun gezin op een andere manier op te bouwen.

adoption-of-embryos-pas


Aaron en Rachel stonden altijd open voor andere mensen, culturen of verschillen. Toen ze erachter kwamen dat adoptie de enige manier was waarop ze kinderen zouden kunnen krijgen, besloten ze om een zwart kind aan te nemen, omdat die de kleinste kans hebben op het vinden van een familie die hen alles zal geven wat ze nodig hebben.

Deze twee werden opgenomen met veel liefde en begrip.

adoption of embryos (5)


Dus werd de familie Halbert uitgebreid met twee zwarte kinderen: een jongen en een meisje. Het echtpaar was gelukkig, maar toen ze van het National Embryo Donation Center hoorden, wilden ze hun gezin nog verder uitbreiden. Het centrum heeft embryo’s die niet gewenst zijn of vernietigd zullen worden. Zij worden beschikbaar gesteld voor koppels die geen kinderen kunnen krijgen, maar deel willen nemen aan het in vitro proces.

De Halbert’s zijn de prachtige ouders van twee geadopteerde kinderen.

adoption of embryos (8)

Rachel kreeg de embryo’s van Afrikaanse kinderen geïmplanteerd en na 9 maanden werd een drieling geboren! Hoewel mevrouw Halbert van hen is bevallen en hun moeder is, is ze niet genetisch met hen verwant, omdat de eicel niet van haar was. Het nieuws van een blanke vrouw die een zwarte drieling kreeg, veroorzaakte nogal wat sensatie.

Rachel kreeg drie gezonde baby’s.

adoption of embryos (3)


Door sommigen wordt de beslissing van het paar als nobel beschouwd, maar anderen begonnen Aaron en Rachel te pesten en beledigende en racistische opmerkingen over het echtpaar en hun kinderen te verspreiden. Dit laat de intolerantie van de gemeenschap zien, die het feit dat de voor haar conceptie gebruikte embryo’s afkomstig zijn van een ander ras, niet kon accepteren.

Hoewel hun beslissing controversieel mag lijken, moet die worden gerespecteerd.

adoption of embryos (4)


Het echtpaar weerlegt alle aanvallen van racistische groepen en leert anderen dat God ons heeft vertelt om van al onze broeders en zusters te houden, ongeacht hun huidskleur. Ze hopen ook dat er meer paren als hen zijn en dat ieder kind een thuis zal vinden.

Alle mensen zijn gelijk en hebben recht op geluk, terwijl de huidskleur geen verschil zou moeten maken.

adoption of embryos (2)

DELEN