Zijn werknemer heeft nog nooit één dag op werk gemist, ondanks haar ziekte. Dan vraagt hij haar om mee naar buiten te komen. Tranen in mijn ogen!

0
1767

Ontzettend veel mensen hebben geen goede ervaringen met hun werkgever. Soms wordt het zelfs als een nachtmerrie gezien. Dit was ook het geval voor Veronica Solis. Toen ze door haar baas naar buiten werd geroepen klopte haar hart in haar keel. Omdat ze geen eigen auto had, kwam het nog wel eens voor dat ze niet op tijd kwam voor haar werk.

Maar Veronica’s baas had iets totaal anders in gedachte. Hij wilde Veronica niet alleen vertellen wat hij van haar vond. Hij wilde iets bijzonders voor haar doen, en haar laten zien hoeveel haar inzet over de jaren voor hem betekent had. Terwijl ze eerst dacht dat ze wellicht ontslagen zou worden, had haar baas iets anders in petto. Veronica heeft namelijk een aantal jaren geleden kanker gehad. Zelfs op haar slechtste dagen was ze altijd aanwezig op werk.

Bekijk in de onderstaande video hoe haarbaas haar wilde bedanken voor haar inzet. bij deze video moest ik eerlijk gezegd een traantje wegpinken.. Deze video bewijst maar eens dat er gelukkig nog ontzettend veel goede mensen op onze wereld leven.

DELEN