Kleine jongen vertelt zijn vader waarom hij niet gaat trouwen – zijn argument zal je aan het lachen maken!

0
3054

Kinderen hebben over van alles en nog wat een mening. Ze willen later naar bed, vaker buitenspelen en altijd pizza eten bijvoorbeeld. Maar soms kom  je ook een kind tegen die een mening heeft over een wat meer geraffineerd onderwerp. Zoals het volgende kind, het kind deelt zijn mening over trouwen en discussieert over vaderschap met zijn vader, terwijl hij een stuk pizza naar binnen zit te werken.

Om het samen te vatten : de jongen wil absoluut niet trouwen. Want als hij trouwt dan moet hij kusjes geven, en dat is eng. “Want als ze kusjes geven, doen ze het soms met spuug” legt hij aan zijn vader uit. Maar dan vraagt de vader “”Je wou toch kinderen hebben”.

Dat wil het kind zeker maar hij wil niet een vrouw. Bovendien wil hij alleen jongens en geen meisjes ! Dat gaat nog lastig worden. Gelukkig heeft het kind nog alle tijd om over deze levensvragen na te denken. Hoe dan ook, de conversatie tussen de twee is meer dan schattig.

Bekijk de video van het voorval hieronder en deel de schattige video met je vrienden en familie!

DELEN