Hij werd op straat gezet door zijn pleegouders. Maar als hij zijn biologische zus belt, gebeurt het ondenkbare.. Prachtig!

0
1740

Niet iedereen z’n leven begint met rozengeur en maneschijn. Of het nou door alcohol, drugs, geldtekort of huiselijk geweld komt, het is hartverscheurend om te zien hoe kinderen lijden onder de tekortkomingen van hun ouders.

Toch mogen we nooit vergeten dat aan alle slechte dingen ook een goede kant zit. Dat is de reden waarom ik dit verhaal zo graag met jullie wilde delen. De tiener uit dit verhaal werd door zijn pleegouders op straat gezet.

Logan’s jeugd begon alles behalve gelukkig. Toen hij nog jong was werd hij ter adoptie afgestaan. Alles wat hij wilde was een liefdevolle familie die van hem zou houden. Tot op een dag zijn leven op z’n kop werd gezet.

adoptie1

Zijn adoptieouders wilde hem niet meer hebben, en besloten hem naar verschillende pleeghuizen te sturen totdat hij de leeftijd van 18 zou bereiken. Toen die dag was gekomen had Logan nergens waar hij kon slapen, dus was hij gedwongen om in zijn auto te leven.

Zijn hart was gebroken. Het enige wat hij wilde was het gevoel dat hij bij een familie hoorde. Dat is de reden waarom hij zijn biologische zus besloot te contacteren. Dat telefoontje zou zijn hele leven veranderen.

adoptie2

Logan’s zus was ook afgestaan ter adoptie. Toen ze Logan’s belletje kreeg nodigde ze hem uit om bij haar nieuwe familie te komen. Hij spendeerde meerdere avonden met zijn zus en haar familie. Al snel wist het gezin wat ze te doen stond.

adoptie3

De familie besloot Logan in huis te nemen en hem te behandelen als hun eigen. Ondanks dat Logan volgens de wet al volwassen is, wilde de familie het toch officieel maken. Ze gingen naar de rechtbank om hem officieel te adopteren.

adoptie4

“Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Het voelt als thuiskomen.” Aldus Logan.

DELEN