Ze lieten de gevangenen zorgen voor verwaarloosde honden – maar niemand had deze resultaten verwacht!

0
2931

Zwerfhonden en gevangenen hebben meer in gemeen dan je in eerste instantie zou denken. De inspirerende documentaire “Dogs on the Inside” laat zien wat er gebeurt als gevangen de kans krijgen om te zorgen voor verlaten honden. Het resultaat is niets minder dan geweldig!

inside

DOGS ON THE INSIDE

Ze bouwen samen vertrouwen op en hebben respect voor elkaar terwijl ze voor een tweede kans in het leven werken. De band tussen de dieren en mensen is sterk en de gevangen ontdekken een kant van zichzelf die zie niet wisten dat ze die hadden. De honden helpen de gevangen voorbereiden op het leven buiten de gevangenis en de honden tegelijk de liefde die ze verdienen.

De trailer van de documentaire begint met de prachtige quote: “Het is gezegd dat als je nog nooit van een dier gehouden hebt dat een deel van je ziel niet ontwaakt is”. Het is prachtig om te zien dat de gevangen en dieren een sterke band met elkaar opbouwen!

We kunnen zoveel leren van dieren en er is geen twijfel mogelijk dat een huisdier je een beter mensen maakt. Deel de video met je vrienden en familie!

DELEN