Hij woont de begrafenis van een 5-jarige als Spiderman bij. Maar wacht tot je leert wie hij ECHT is …

0
1379

Begin april 2016 was de kleine Joshua vermist. Minuten later deed zijn moeder een vreselijke ontdekking. Joshua was verdronken in de vijver in de tuin. Agent Damon Cole was de eerste die ter plaatse kwam. Hij vond Joshua, trok hem uit het water en deed alles om zijn leven te redden. Sinds de tragedie gaat er geen dag voorbij dat officier Cole niet denkt aan het gezin en voor hen bidt.

spiderman1

Toen agent Cole de jongen uit het water trok, merkte hij dat Joshua een t-shirt van Spiderman aanhad en zelfs schoenen van Spiderman. Het was dan ook geen verrassing dat Spiderman de nummer 1 held van Joshua was.

Voor de begrafenis van Joshua vroeg zijn familie aan Cole om iets bijzonder te doen voor de plechtigheid. Iets wat hun kleine jongen in de hemel gelukkig zou maken. En agent Cole ging hier maar al te graag op in.

spiderman2

Op de begrafenis daagde Cole op in een kostuum van Spiderman.

spiderman3

De agent stond er eerder al bekend om dat hij kinderen met kanker in zijn Spiderman kostuum bezocht. Hij was dan ook vereerd toen zijn ouders hem vroegen om dit kostuum ook op zijn begrafenis te dragen.

spiderman4

Honderden mensen woonden de plechtigheid bij.

spiderman5

Officier Cole stond de hele tijd in zijn Spiderman outfit naast de kist van de kleine Joshua.

spiderman6

Joshua zelf werd begraven in zijn eigen Spiderman kostuum. Zijn familie zegt dat de bijdrage van Cole hen helpt om rust en vrede te vinden.

DEEL dit hartverscheurende, maar ook hartverwarmende verhaal met iedereen die je kent!

DELEN