Een man verzamelde 45 jaar lang munten. Je zult niet geloven hoeveel hij op zijn rekening kreeg!

0
1522

Als kinderen hadden sommigen van jullie vast de gewoonte om allerlei dingen te verzamelen. In het begin waren dat kauwgomverpakkingen of van die kleine dingen die in zakken chips zaten, die later in een verzamelboek werden bewaard. Na verloop van tijd werd de verzameling uitgebreid naar postzegels en telefoonkaarten. In de tijd dat er nog geen computer of internet bestond, was het was een interessante hobby die al je vrije tijd in beslag kon nemen. Ortha Anders is ook een fervent verzamelaar, en heeft de afgelopen 45 jaar muntjes met een lage waarde verzameld.

De inwoner van Louisiana heeft dat vanaf 1970 gedaan! Hij vulde 15 twintig-liter waterflessen met centen. Onlangs besloot hij de munten naar een bank te brengen. De medewerkers waren 5 uur lang bezig met het tellen van het geld! Het bleek dat de man $ 5.000 had gespaard.

YouTube

3

canadashine.com

1

YouTube

2

Verloren of weggegooide centen oprapen was een aanmoediging van God, en het herinnerde mij aan dankbaarheid. Als ik in iemands huis was en een munt vond, zou ik die direct oppakken en houden. Als het een hogere waarde was, zou ik het geld wel teruggeven, maar ik hield het kleingeld altijd. Je vraagt je waarschijnlijk af wat de oude man met zo’n bedrag deed?

Een deel van het geld is om de laatste rekening van zijn tandarts te betalen, maar hij heeft nog steeds geen idee hoe hij de rest gaat uitgeven.

YouTube

Bez-nazwy-2

canadashine.com

5

DELEN