De “oma ripper” is een seriemoordenaar die haar slachtoffers brutaal verminkte, onthoofde en vervolgens opat.

0
1518

Deze oude dame uit St. Petersburg, Rusland, haalde onlangs het nieuws nadat ze werd gearresteerd voor de brutale moord op de 79-jarige Valentina Ulanova. Na onderzoek werd ze ook gelinkt aan tal van andere brutale moorden – en dat deed ze 20 jaar lang.

oma1

Door de media wordt ze de “oma ripper” genoemd. Tamara Samsonava is 68 jaar oud en wordt ervan verdacht haar slachtoffers verminkt, onthoofd en opgegeten te hebben. De oma schreef in haar dagboek dat ze minstens 11 personen vermoordde. Haar dagboek was geschreven in drie verschillende talen, namelijk Russisch, Engels en Duits.

oma2

De verslagen laten uitschijnen dat Samsanova haar slachtoffers eerst verdoofde alvorens hun ledematen af te snijden. De lijken die werden aangetroffen, misten verschillende organen zoals longen en de lever. Dit sterkt het vermoeden dat deze seriemoordenaar tevens een kannibaal is.

Bovenop de 11 moorden waar ze aan gelinkt wordt, wordt ze er ook van verdacht haar echtgenoot vermoord te hebben. Die is als sinds 2015 vermist en zijn lichaam werd nooit aangetroffen.

Bekijk hieronder het videoverslag en DEEL dit bericht met je vrienden!

DELEN