De “oma ripper” is een seriemoordenaar die haar slachtoffers brutaal verminkte, onthoofde en vervolgens opat.

0
1344

Deze oude dame uit St. Petersburg, Rusland, haalde onlangs het nieuws nadat ze werd gearresteerd voor de brutale moord op de 79-jarige Valentina Ulanova. Na onderzoek werd ze ook gelinkt aan tal van andere brutale moorden – en dat deed ze 20 jaar lang.

oma1

Door de media wordt ze de “oma ripper” genoemd. Tamara Samsonava is 68 jaar oud en wordt ervan verdacht haar slachtoffers verminkt, onthoofd en opgegeten te hebben. De oma schreef in haar dagboek dat ze minstens 11 personen vermoordde. Haar dagboek was geschreven in drie verschillende talen, namelijk Russisch, Engels en Duits.

Lees ook  Een kat valt binnen in de kooi van de lynx. De reactie van de kat verovert de hele wereld!

oma2

De verslagen laten uitschijnen dat Samsanova haar slachtoffers eerst verdoofde alvorens hun ledematen af te snijden. De lijken die werden aangetroffen, misten verschillende organen zoals longen en de lever. Dit sterkt het vermoeden dat deze seriemoordenaar tevens een kannibaal is.

Bovenop de 11 moorden waar ze aan gelinkt wordt, wordt ze er ook van verdacht haar echtgenoot vermoord te hebben. Die is als sinds 2015 vermist en zijn lichaam werd nooit aangetroffen.

Lees ook  Wat deze man op zijn tong heeft, dwingt de artsen om alles te verwijderen. Maar jaren later krijgt hij iets geweldig!

Bekijk hieronder het videoverslag en DEEL dit bericht met je vrienden!

DELEN