Hij werd als 3jarige jongen gescheiden van zijn zus. Nu, 65 jaar later gebeurt er DIT!

0
1358

Clifford Boyson was slechts 3 jaar oud toen zijn 5-jarige zus Betty van hem werd gescheiden. De twee kinderen werden in twee verschillende pleeggezinnen geplaatst nadat hun ouders niet meer voor hen konden zorgen.

De jaren gaan voorbij maar Clifford vergeet zijn zus nooit. Naarmate hij ouder wordt groeit bij hem het verlangen om zijn zus ooit weer terug te zien. Clifford heeft zijn hele leven geweid om weer herenigd te worden met zijn grote zus. Hij schreef haar brief na brief maar helaas zonder resultaat. Verder had Clifford geen familie en kon dus ook geen hulp aan hen vragen of extra informatie. Hij zit op een dood spoor en staat op het punt de hoop op te geven. Maar de hulp die hij nodig had kwam uit een onverwachtse hoek, van een 7-jarig jongetje genaamd Eddie.

zusjes

“Niemand wilde me helpen totdat ik kleine Eddie ontmoette,” vertelt Clifford. Eddie kwam erachter dat Clifford dringend hulp nodig had met zijn zoektocht, dus besloot de jongen alles op alles te zetten om hem te helpen Betty te vinden. Hij spendeerde uren op Facebook opzoek naar Betty. Ik heb nog nooit zo’n weerzien gezien als deze, bereidt je maar vast voor!

“Ik zocht op Facebook naar Boyson,” vertelt Eddie. “Er waren een hele hoop foto’s. Op 1 van de foto’s zag ik iemand die nogal op Clifford leek. De reden waarom Eddie al deze moeite deed? “Familie is het belangrijkste wat er is.”

Bekijk hieronder het moment dat Clifford en Betty met elkaar herenigd worden na 65 lange jaren. Deel dit hartverwarmende verhaal op Facebook, als je ook net zoals Eddie vindt dat familie éé van de belangrijkste dingen in het leven is!

DELEN