De rijke advocaat weigert de ober met gebitsproblemen fooi te geven – de reden waarom is verrassend

0
1567

Er wordt vaak gezegd dat de kleine dingen in het leven het belangrijkst zijn. En een klein gebaar kan heel veel veranderen in het leven van anderen.

Neem nou dit vriendelijke gebaar van een klant in een restaurant in Wichita, in Kansas. Deze man veranderde niet alleen het leven van een man, maar is ook een voorbeeld dat anderen kan inspireren.

Het gaat om Brian, die in de bediening van het restaurant Doo-Dah Diner werkt. Onder de vaste klanten van het restaurant, staat Brian bekend om zijn liefde voor het vak en zijn optimisme en vrolijk karakter. Hij begroet zijn klanten altijd even enthousiast, maakt ze aan het lachen, ondanks zijn niet al te fraaie glimlach door zijn slechte gebit.

brian1

CNN

Toen advocaat Fred Boettcher met zijn dochter het restaurant bezocht, bediende Brian zijn tafel. Fred werd direct getroffen door de vrolijke persoonlijkheid van de man en zijn aanstekelijke glimlach. De advocaat merkte ook de slechte conditie van de tanden van Brian op.

Fred had als kind zelf ook gebitsproblemen gehad, en hij wist goed wat een invloed dit had op het zelfvertrouwen van Brian. Fred was dan ook zeer verrast door het enthousiasme als hij aan het werk was.

Hij wist meteen dat hij meer van deze man kon doen dan hem een mooie fooi te geven. In plaats daarvan deed hij iets veel ruimhartigers.
brian-2

CNN

Toen Fred en zijn dochter klaar waren met hun eten, liep hij naar Brian toe en vertelde hem dat hij niet weg zou gaan zonder dat hij het benodigde bedrag om zijn tanden te laten renoveren had beloofd, maar liefst $ 25.000 ofwel een ruime 23.500 euro.

De reactie van Brian? Hij was tot tranen toe geroerd.

brian-3

CNN

Nu is Brian nog steeds de favoriete werknemer van Doo-Dah Diner. Zoals altijd, biedt hij beste service met zijn grote aanstekelijke glimlach. Het enige verschil is dat de glimlach zelf ook een stralend gebit laat zien.

En dat alles dankzij een advocaat met een hart van goud. Bekijk de nieuwe Brian in de video hieronder.

brian-4

CNN

Gebeurtenissen als deze geven ons hoop voor de toekomst. Er zijn nog steeds helden in deze wereld! Je hoeft ze alleen maar te vinden en hun mooie verhalen te delen.

Deel dit prachtige verhaal met je vrienden als je er ook zo door geroerd bent.

DELEN