Het geheim van een heel bekende acteur werd pas na zijn dood onthuld. Waarom heeft hij dat geheim gehouden?

0
2348

De soldaat Kyle Upham ging met zijn verloofde Kristen naar een juwelierszaak in Santa Barbara. Dat was in 2004. De man wilde voor zijn vertrek voor weer een missie in Irak een diamanten verlovingsring voor zijn verloofde kopen.

Al snel realiseerden ze zich dat ook Paul Walker, een filmster uit The Fast and the Furious, op het terrein aanwezig was. Ze hadden een kort gesprek. Kyle vertelde hem dat hij net terug was van een militaire missie. Blijkbaar had de acteur heel goed geluisterd.

paul-walker3


Het echtpaar uit Victorville verliet de juwelier uiteindelijk zonder ring. Ze konden zich zo’n grote uitgave niet veroorloven (het kleinood kostte $ 9.000). Een paar minuten later liep de receptioniste de winkel uit met een tasje met de mooie ring erin. Ze lachte en zei niet expliciet dat het Paul Walker was die het had gekocht.

De geliefden die gezegend werden met een ongebruikelijk geschenk.

paul-walker


Het echtpaar wist tot de tragische dood van de acteur in 2013 niet zeker wie het hen had gegeven. De verkoopster, Irene King, sprak over deze gebeurtenis, zodat mensen het ware karakter van de acteur zouden leren kennen.

Ga naar de volgende pagina om verder te lezen. 

De verkoopster Irene King. Ze onthulde het geheim van Paul Walker pas na zijn dood.

paul-walker6

Walker was blijkbaar nogal geraakt door het lot van de man en besloot hem te verrassen. Hij wilde echter niet opscheppen met zijn vrijgevigheid en wenste anoniem te blijven.

paul-walker1


Dankzij zijn grote hart kreeg Kristen een uniek geschenk voor het leven. Ze werd in 2004 mevrouw Upham.

paul-walker2

paul-walker9


Laten we niet vergeten dat de acteur ook aan een goed doel schonk. Hij richtte Reach Out Worldwide op, dat geld inzamelt voor slachtoffers van de tyfoon Haiyan. Een ritje in zijn luxe Porsche Carrera GT was de grootste attractie van de veiling voor het goede doel. Helaas verloor de professionele coureur Roger Rodas door een te hoge snelheid de controle over de auto en raakte een boom. Zowel hij als Paul Walker overleden ter plaatse.
paul-walker7

DELEN